Nazaj > Nakup kriptovalut in zaslužek

Kako najbolj enostavno kupiti Bitcoin in ostale kriptovalute?


Vsakdo je skoraj zagotovo že slišal za Bitcoin ali tudi za katero drugo kriptovaluto. Kriptovalute so v današnjem svetu dosegle vrh popularnosti. Da ne govorimo o nakupovalni mrzlici kriptovalut pred tremi leti, natančneje leta 2017, tudi med Slovenci. In popularnost raste iz dneva v dan.
Na spletu obstaja kar nekaj spletnih strani, katere omogočajo nakup različnih kriptovalut. Med najbolj popularne kriptovalute sodijo Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Ripple. Nakup je povsem enostaven, saj mnoge strani nudijo nakup s kreditno ali debetno kartico. Vse kar morate storiti je, da se na eni izmed podanih strani registrirate in opravite verifikacijo. Po opravljeni verifikaciji že lahko kupite katerokoli izmed kriptovalut in jih tudi hranite na izbrani spletni strani (Kriptovalute ni priporočljivo na dolgi rok hraniti v spletnih denarnicah spletnih exchange strani. Priporočamo, da kriptovalute hranite na hladni hardware denarnici, kot je Ledger Nano S). Na strani nižje so naštete najbolj popularne spletne strani za nakup kriptovalut.


Nekaj najbolj popularnih strani za nakup kriptovalut s kreditno ali debetno kartico:


· Binance

· eToro

· Bitpanda

· Kucoin

· Coinbase


Kako s kripotovalutami zaslužiti?

Vlaganje v kriptovalute odpira različne možnosti za oplemenitenje vašega denarja. Najenostavnejši zaslužek s kriptovalutami je, da kriptovaluto kupite in jo hranite, vse dokler njena vrednost ne naraste in jo takrat prodate. To predstavlja tako kratkoročno kot dolgoročno vlaganje. Kakšno bo vašo vlaganje (kratkoročno ali dolgoročno) in višina donosa je predvsem odvisno od tega, v katero kriptovaluto ali alternativni kovanec vlagate (Celotno listo kriptovalut in alternativnih kovancev si lahko pogledate TUKAJ). Pomembno je, da pri izbiri upoštevate različne dejavnike in lastnosti določene kriptovalute, kot so: kako dolgo je kriptovaluta na tržišču, kaj kriptovaluta ali alternativni kovanec predstavlja, kakšna je kapitalizacija kriptovalute na tržišču, itd...Da bi se lažje odločili bi vam priporočali, da pred nakupom pregledate različne spletne strani katere ponujajo nasvete v katere kriptovalute in alternativne kovance je najbolje vlagati. Sami bi vam priporočali predvsem vlaganje v Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple in recimo Chainlink.
Kriptovalute lahko prinesejo ene izmed najvišjih donosov na celotnem finančnem trgu. Če bi npr. vložili v Bitcoin leta 2013, ko je bila cena enega Bitcoina okrog €100, bi pri današnji ceni imeli v žepu dobrih €30,000. Če bi jih takrat npr. kupili 10 za recimo €1000 in bi jih prodali danes, bi si za ta denar lahko kupili že prav veliko hišo v vrednosti €300,000.

Svet kriptovalut je dobil na popularnosti in vse bolj se zdi, da so kriptovalute in plačevanje z njimi ter da je vlaganje v njih med ljudmi vse bolj popularno. Da bi tudi vi imeli kaj od tega, vam priporočamo, da se v svet kriptovalut podate še sami.

Sledite nam na      
  Facebooku:   Investirajte v Bitcoin
in druge kriptovalute
Preizkusite se v
trgovanju na IQ Option
 

 


Izključitev odgovornosti: zasluzeknainternetu.com ne nosi nikakršne odgovornosti v primeru nastale škode in izgube, zaradi uporabe informacij na tej spletni strani. Vsi podatki so pridobljeni izključno iz informacij navedenih na predstavljenih spletnih straneh. Zasluzeknainternetu.com ni v nikakršni solastniški povezavi z navedenimi spletnimi stranmi, ki ponujajo spletni zaslužek, ampak samo citira in navaja pridobljene podatke o možnostih zaslužka na teh spletnih straneh. Glavni in edini namen spletne strani zasluzeknainternetu.com je zbiranje in širjenje informacij o različnih možnostih zaslužka na internetu. Vsi podatki in zapisi na tej spletni strani pa niso nujno točni in zanesljivi.

Vse pravice pridržane © Zasluzeknainternetu.com