Nazaj > Fiverr

Fiverr - Največji svetovni spletni trg za prodajo svojih storitev. Odlična priložnost za delo od doma!Kaj je Fiverr

Fiverr je freelance spletna stran, kjer lahko ljudje iz celotnega sveta prodajajo svoje storitve v kategorijah po lastni izbiri. Na voljo so vam različne kategorije, kot so grafika in dizajn, digitalni marketing, pisanje in prevajanje, video in animacija, glasba in zvok, programiranje in tehnologija, posel, ter zabava in življenjski slog. Spletna stran je bila ustanovljena leta 2010 in je preko nje bilo prodanih že preko 25 milijonov različnih storitev. Je ena izmed bolj popularnih tovrstnih spletnih strani. Prav tako popularni podobni spletni strani sta še Freelancer in Upwork.


Kako začeti služiti s spletno stranjo Fiverr

Najprej si odprite brezplačen račun in se registrirajte z uporabniškim imenom in geslom. Ob registraciji boste prejeli svoj Fiverr profil, do katerega lahko dostopate z uporabniškim imenom in geslom (podobno kot Facebook profil). Ko imate ustvarjen profil, na dnu spletne strani kliknite na link "Become a Seller". Na naslednji strani še enkrat kliknite na isto imenovani gumb. Na naslednjih straneh boste morali izpolniti nekaj polj z osnovnimi podatki, kot so ime in priimek, osebni opis, opis storitve, cena, itd. Ko uspešno izpolnete vse korake, že lahko pričnete s služenjem na spletni strani Fiverr.
Kaj lahko prodajam na spletni strani Fiverr

Spletna stran Fiverr vam nudi prodajo storitev iz več kot sto različnih kategorij. Med najbolj popularnimi so npr. spletno programiranje, izdelava spletnih strani, prevajanje, SEO optimizacija spletnih strani, ilustriranje, pisanje člankov, poslovno svetovanje, in mnogo drugih. Na voljo je tudi nekaj kategorij, ki so v smislu internetnega posla dokaj nenavadne, kot so vedeževanje, ljubezensko svetovanje, imitacija zvezdnikov, in druge.
Kot ste že lahko razbrali, vam je na voljo veliko različnih kategorij v katerih se lahko preizkusite in pričnete svoj posel. Pravzaprav vam na mnogih potročjih ni potrebno biti visoko izobražen strokovnjak, važno je le, da določeno stvar opravljate z veseljem in da znate to uspešno prodati naprej.

Koliko lahko zaslužim na Fiverrju

Zaslužki so različni od kategorije do kategorije. Veliko je odvisno od tega kaj prodajate in kako dobro to prodajate. Pomembno je, da znate stvar prodati in da nudite dokaj kvalitetno storitev kupcem. Nekateri na Fiverrju služijo tudi več kot €10,000 mesečno, se pa povprečni zaslužek giblje od nekaj sto do €2000 mesečno. Veliko je primerov, kjer nekateri Fiverr prodajalci le za npr. uro dela dnevno zaslužijo povprečno slovensko mesečno plačo na mesec. Na Fiverrju je tudi veliko ljudi kateri so s prodajo zaslužili pravo bogastvo. So tudi takšni, ki so zaslužili milijon ali več. Znano je, da največ zaslužijo programerji in spletni razvijalci, ampak tudi druge storitve se na Fiverrju več kot dobro prodajajo.


Naš nasvet

Najprej bi vam priporočali, da premislite v čem ste dobri in kakšno storitev bi želeli prodajati. Če imate kakšna strokovna znanja, kot so znanja iz tujih jezikov, računalništva, ekonomije in financ, se lahko preizkusite v teh panogah. Tudi če niste strokovnjak na teh področjih, je za vas še veliko panog v katerih lahko najdete svoj posel. Priporočali bi vam, da najprej malo pregledate celotno ponudbo kategorij in se kasnje na podlagi tega odločite za najbolj primerno storitev.

Želimo vam prijetno služenje!Obiščite spletno stran FiverrSledite nam na      
  Facebooku:   Investirajte v Bitcoin
in druge kriptovalute
Preizkusite se v
trgovanju na IQ Option


 

 

 
   

 

 
   


Izključitev odgovornosti: zasluzeknainternetu.com ne nosi nikakršne odgovornosti v primeru nastale škode in izgube, zaradi uporabe informacij na tej spletni strani. Vsi podatki so pridobljeni izključno iz informacij navedenih na predstavljenih spletnih straneh. Zasluzeknainternetu.com ni v nikakršni solastniški povezavi z navedenimi spletnimi stranmi, ki ponujajo spletni zaslužek, ampak samo citira in navaja pridobljene podatke o možnostih zaslužka na teh spletnih straneh. Glavni in edini namen spletne strani zasluzeknainternetu.com je zbiranje in širjenje informacij o različnih možnostih zaslužka na internetu. Vsi podatki in zapisi na tej spletni strani pa niso nujno točni in zanesljivi.

Vse pravice pridržane © Zasluzeknainternetu.com